<
Врвен квалитет и извонредна изработка, исполнета со фантазија и елеганција, имаме се што ви е потребно за да го создадете вашиот совршен простор! 
ОСВЕТЛУВАЊЕ 

Спој на креативност и иновација, нашите ексклузивни брендови нудат уникатно изработени лустери, ѕидни светилки, столни ламби....
МЕБЕЛ 

Италјански маси, префинети гарнитури, кабинети, трпезариски маси и многу, многу повеќе, изработени од светски познати дизајнери. 
АКСЕСОАРИ  

Елегантни вазни, уникатни тапети, декоративни керамички садови, килими и многу повеќе декоративни парчиња за
вашиот простор.

 
Оствари ја твојата визија! LUXFORM нуди проектирање и уредување на ентериери кои целат кон светските трендови. Да го креираме заедно вашиот простор! 
LUX БРЕНД

Со повеќе од 25 години искуство, можностите се бескрајни. Почнавме со продажба на осветлување од реномирани брендови. Денес нудиме голем број на луксузни парчиња мебел, осветлување, аксесоари и LUXFORM дизајниран мебел. Украсете го вашиот дом со неверојатно уметничко парче или контактирајте го LUX тимот за да ја оживеете визијата за вашиот простор. 
ПРОДАЖЕН САЛОН

Откријте ги нашите уникатни колекции во LUX салонот. Многубројни парчиња мебел, презентирани во трендовски простории кои се внимателно уредени од нашиот стручен тим.

Достапни секој работен ден
Работно време : 09:30 - 17 часот 
Локација : Мајка Тереза (Водњанска) број 2, локал 2, Скопје

 
БРЕНДОВИ