Создадете прекрасни ентериери со
комплементарно и иновативно осветлување

ARTEMIDE, FLOS, KARMAN.....
Изберете го вистинското парче мебел, кое совршено
ќе одговара на вашиот стил
FLEXFORM, PAPADATOS, ARKETIPO...
Откријте ги екслузивните колекции
на канцелариски мебел 
MARTEX, VICIANI, SLALOM, ARTE-D 
Пронајдете ги вистинските аксесоари за вас 
DE DIMORA, ADRIANI & ROSSI....
КУЛТНИ ДИЗАЈНЕРИ

Позади секое парче уметност постои совршена комбинација
на иновација, естетика и ергономија. Иконите на современиот концепт 
на живеење со нивните креации ги поставија темелите на авангардниот бран 
на стилско живеење имплементирајќи доза на луксуз, практичност и модерност.