LUX АКСЕСОАРИ
ADRIANI & ROSSI
Adriani e Rossi е единствена компанија во светот која произведува “Total Look” декоративни додатоци, при што комплетното производство и материјали се од европско потекло.
LONDON ART
Луксузно дизајнирани тапети, изработени во Италија. Карактеристика на тапетите е нивната стилка современост и прилагоденост за да ги задоволи потребите на секој простор. 

www.londonart.it
POLSPOTTEN
Холандски бренд чии колекции се составени од квалитетни материјали, дизајнирани од студио POLSPOTTEN во соработка со познати уметници. 

www.polspotten.com
DE DIMORA
De Dimora, бренд каде што страста за убавина, елеганција на формата и бојата, во комбинација со долгогодишното искуство на двете француски бизнис партнерки, стана синоним за престиж и елеганција во трговијата со стилизирани килими.  

www.dedimora.it