Од апартмани, хотели, модни продавници до сали за состаноци, нашето студио е тука за вас! Издвојте се од останатите и покажете ја уникатноста на вашиот простор. Имаме знаење, искуство и капацитет за максимален успех!
СТАНБЕН ДИЗАЈН

Врз основа на нашиот висок стандард и комплетна соработка со клиенти при секоја фаза од проектот, ние создаваме квалитет и изглед на дом, убав како од соништата. 
КОМЕРЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН

Корпоративниот дизајн е олицетворение на секој бизнис. Нашиот приоритет е секогаш функционалност и безбедност, без да се запостави убавината и стилот.

ГАЛЕРИЈА
Прва Награда на Хомекспо за: Приватна куќа, локација: Пржино 2000 Скопје
Прва Награда на Скопски саем за мебел за модерен дизајн и презентација на штанд 2012 година 
Втора награда за Конкурс за изработа на идеен проект за канцелариски простор за
Македонски Телекомуникации
2015 година
 

ИСКУСТВО

Со повеќе од 25 години искуство, нашата кохезивна организација е горда што нуди производи со максимален квалитет и функционалност, а при тоа обезбедува минимално влијание на природата и подобрување на еколошкиот систем. 
OUR CLIENTS