ИНФОРМАЦИИ ЗА НАС
 Локација: улица Мајка Тереза (Водњанска) 2/2, Скопје
 Телефон: +389  2 3116 735
 Мобилен: +389  72 214 226
 Маил: info@lux.mk
Контактирајте не или поставете прашање, тука сме за вас !
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.
ЛОКАЦИЈА