LUX ОСВЕТЛУВАЊЕ
ARTEMIDE
Основан во 1960 година, брендот Artemide е еден од најпознатите брендови за осветлување.

www.artemide.com
FLOS
FLOS е водечки производител на меѓународно ниво на врвно дизајнерско осветлување. Брендот е основан 1962 во Мерано, Италија. 

www.flos.com
VIBIA
Vibia е светски бренд за осветлување со седиште во Барселона. Брендот е добро познат по безвременскиот елегантен дизајн. 

www.vibia.com
VISTOSI
Карактеристично за Vistosi е нивната техника на изработка со дувано стакло. Традицијата на осветлување со Мурано стакло датира уште од 1946 година.

www.vistosi.it
IDEAL-LUX
Основана во 1974 година, Ideal Lux нуди широк спектар на производи кои се достапни за поголем дел од јавноста.

www.ideal-lux.com
VIOKEF
VIOKEF е најголемиот производител на осветлување и украсно стакло во Грција, уште од 1954 година. 
ZAMBELIS
Од 1967 година Zambelis произведува висококвалитетно осветлување.

www.zambelislights.gr
KARMAN
Основана во 2005 година, Karman создаде силен идентитет благодарение на неконвенционалниот тип на осветлување. Уникатни и модерни!

www.karmanitalia.it
CATELLANI & SMITH
Со 30 годишна традиција, брендот создава рачно уникатно осветлување, исклучиво произведени во Италија.  

www.catellanismith.com
ITALAMP
Луксузно висококвалитетно осветлување, дизајнирано и произведено во Италија, традиција започната уште од 1975 година.

www.italamp.com
KALFEX
Kalfex произведува, повеќе од половина век, производи за канцелариско осветлување со гарантиран квалитет.

www.kalfex.gr
MOOOI
Moooi претставува креативен луксуз. Иновативен, провокативен и истовремено поетски. 

www.moooi.com
QUASAR
Бренд со добро препознатливо висококвалитетно осветлување, главно се користи LED технологија.

www.quasarholland.com
BROKIS
Чешкиот врвен бренд за осветлување Brokis претставува вистинска синтеза на исклучителен дизајн и супериорен квалитет. 

www.brokis.cz
DEMAJO LIGHT
Автентични венецијански лустери направени во Мурано, Италија. Традиција која датира од 1947 година. 

www.demajoilluminazione.com
HENGE
Henge07 е свет на креативност, дизајн и иновации. Изберете го совршеното осветлување за вашиот простор. 

www.henge07.com
LODES
Од 1950, Lodes произведува идеални решенија за осветлување за секаков тип на простории.
www.lodes.com
VESOI
Vesoi е италјански бренд инспириран од желбата да се создаде нешто ново, модерно и уникатно.

www.vesoi.com
VKLED
Магично трансформирајте ја домашната атмосфера со топлите тонови на VKLED осветлување.

www.vkled.gr
LIGHT4
LIGHT4 се светски лидери во осветлување! Елементи како стакло, кристал и огледала се само дел од материјалите, користени во производство. 

www.light4.it
MASIERO
Италјански бренд исполнет со страст, традиција и успех во областа на осветлување со добро препознатлив квалитет.

www.masierogroup.com