LUX КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ
MARTEX
MARTEX има над 50 години искуство во производство на италјански канцелариски мебел. Брендот е препознатлив по извонредна изработка, користејќи квалитетни материјали. 

www.martex.it
ARTE&D
ARTE&D нуди разновидни елементи, кои се синоним на баланс помеѓу естетика, ергономија, удобност и одржливост. 

www.arte-d.it
VICIANI
Брендот е фокусиран кон создавање на уникатни парчиња со приспособливи детали.  Viciani е препознатлив бренд чии производи се достапни за пошироката јавност. 

www.viciani.com
SLALOM
SLALOM нуди акустични, креативно дизајнирани панели. Брендот поседува сертификат ISO 9001, меѓународен стандард за квалитет (QMS), објавен од ISO.

www.slalom-it.com