LUX МЕБЕЛ
FLEX FORM
Од 1959 година Flexform е водечки бренд за мебел екслузивно произведен во Италија.

www.flexform.it
BONALDO
Италјански дизајн со интернационален стил. Страст, љубопитност и квалитет од 1936 година.

www.bonaldo.com
PAPADATOS
Колекциите на Papadatos се резултат на сплотени идеи и голема внимателност на детали.  

www.papadatos.gr
MOROSO
Moroso брендот е во константна соработка со најталентираните светски дизајнери за луксузни гарнитури и седишта. Приказна започната од далечната 1952 година. 

www.moroso.it
ARKETIPO
Arketipo Firenze е водечка компанија во производство на мебел во Италија. Првокласниот бренд ги трансформира идеите во искуства! 

www.arketipo.com
MIDJ
MIDJ е познат бренд по стилски дизајн на столици, маси и други додатоци. Брендот нуди функционални, модерни елементи со врвен дизајн.

www.midj.it
LE COMFORT
Софи, кревети и фотелји, три категории понудени во разновидна галерија на модели, од кои секој елемент е уникатен израз на одреден стил.

www.lecomfort.it
GERVASONI
Gervasoni е фамилијарен бренд, спој на неформален, елегантен и современ стил. Од 1882 година, Gervasoni промовира елегантен и модерен начин на живеење.

www.gervasoni1882.com
ROSSINI
Rossini е бренд специјализиран за дизајн и производство на софистицирани и луксузни кожни софи 100% рачно изработени во Италија.

www.rossinisofas.it
CALLIGARIS
Почнувајќи од 1923 година, принципот на Calligaris е дека мебелот треба да биде истовремено елегантен и функционален. Италјански дизајн за удобен и модерен животен стил.

www.calligaris-group.com
CONNUBIA
Млад и современ бренд за внатрешен дизајн инспириран од страста за одличени креативни решенија на современи стилски елементи.
EMU
Благодарение на својата 70 годишна кариера со строго производство во Италија, EMU нуди колекции погодни за потполно оптимизирање на вашиот надворешен простор.

www.emu.it
GRUPPO EUROMOBIL
Кујни EUROMOBIL, дизајн на ZALF, софи DÉSIRÉE: единствената групација од три водечки брендови, кои покриваат целосно опремување на вашиот простор.

www.gruppoeuromobil.com
FIAM
FIAM повеќе од 40 години произведува мебел од заоблено стакло. Производите се 100% произведени во Италија

www.fiamitalia.it
GAMMA
Иновација заедно со вредностите на традицијата, Gamma брендот го креира секој елемент со елеганција и уникатен карактер. 

www.gammarr.com
GIORGETTI
Бренд познат по својата екстремна луксузност со добро препознатлива обработка на висококвалитетно дрво, се синоним за раскош. Со 100 годишна стара традиција брендот ја започна својата приказна во Брианца, Италија. 

www.giorgettimeda.com
MOOOI
Moooi претставува креативен луксуз. Иновативен, провокативен и истовремеено поетски. 

www.moooi.com
SELVA
Традиција и креативност, со почит кон класиката, брендот е основан во 1968 година во Верона, а производството е ексклузивно од Италија.

www.selva.com
HENGE
Henge е свет на креативност, дизајн и иновативност.  Колекциите на Henge се визионерски и добро познати на Италјанската сцена.

www.henge07.com