Наскоро! Удобни плетени фотелји од MOOOI

Опуштете се и постигнете врвна релаксација со Knitty Lounge Chair од Ника Жупанц. Оваа дневна фотелја е вистинско трендовско парче за секој простор. Внимателно изработено со екстра голема плетка, Knitty Lounge Chair ќе биде достапна од 18 април!

Поврзани блог статии