Salone Internazionale del Mobile

Чекањето заврши, најважниот меѓународен настан во секторот за дизајн и мебел повторно се отвора и тимот LUX е подготвен! Salone Internazionale del Mobile е основан во 1961 година и стана најочекуваниот настан во светот за мебел. Следете нѐ на социјалните мрежи за најнови информации од дизајн сцената како и пренос на атмосферата од Милано, Италија.