Salone Internazionale del Mobile

Најважниот меѓународен настан во секторот за дизајн и мебел повторно се отвора и тимот LUX е подготвен!

Прочитај повеќе

Поддршка за уметниците, вашите дела во LUX салонот

LUX ги поддржува и промовира македонските талентирани уметници со поставување на нивните дела во LUX салонот. Бидете и вие дел од нашиот showroom!

Прочитај повеќе