Наскоро! Удобни плетени фотелји од MOOOI

Опуштете се и постигнете врвна релаксација со Knitty Lounge Chair од Ника Жупанц. Достапно од 18ти април.

Прочитај повеќе

MOROSO колекцијата Pebble Rubble освои награда за дизајн 2023

MOROSO освои награда за дизајн 2023. Наградата е посветена на колекцијата Pebble Rubble

Прочитај повеќе

FLOS Пролетни ПОПУСТИ 2023

FLOS - 15% попусти на одредени модели, до 20ти Март. Искористете ги пролетниве попусти на иконските лампи од FLOS.

Прочитај повеќе